Bulk-onboarding van patiënten

Vereenvoudig jouw patiënten aanmeldingen met bulk-onboarding!

Bulk Onboarding kan handig zijn wanneer je meerdere patiënten tegelijkertijd wilt aanmelden in Luscii voor hetzelfde programma. Chronische zorg programma's hier vooral erg geschikt voor. Dankzij het bulk-onboarding proces hoef je deze patiënten niet meer één voor één handmatig aan te maken binnen Luscii. Bovendien kan de koppeling met HiX of EPIC direct worden gerealiseerd, waardoor Luscii integreert met het bestaande patiëntendossier. Om gebruik te kunnen maken van bulk-onboarding, is het vereist om ten minste 25 patiënten tegelijkertijd aan te melden.

Klik voor het aanvraag formulier voorhet bulk-onboarden van jullie patiënten.