Bestaande patient aanmelden voor nieuw programma

Het aanmaken van een bestaande patient voor een nieuw programma Omdat de patient hetzelfde e-mailadres gebruikt is een gebruikersnaam essentieel.

Wanneer een patiënt al een account in een ander programma heeft, kun je een tweede account aanmaken door gebruik te maken van een gebruikersnaam. Dit werkt ongeveer hetzelfde als het aanmaken van een nieuwe patient. De stap dat erbij komt is het aanmaken van een gebruikersnaam. Duur: 1:40 minuten

Deze video:
  • Toont hoe je een extra account voor een patiënt kunt aanmaken (belangrijk om het e-mailadres van de patiënt bij de hand te hebben en een gebruikersnaam te bedenken).
  • Legt uit hoe dit proces aan de kant van de patiënt werkt.