Berichten beheren

Alleen voor gebruikers met CMD, organisatiebeheer of extra protocol wijzig rechten.

Standaardberichten

Binnen Luscii is het mogelijk om standaardberichten aan te maken en te wijzigen. Ga hiervoor naar het betreffende programma waar je een bericht wil toevoegen en klik op programma niveau op het tabje Berichten:

Bericht toevoegen

Voor het toevoegen van een nieuw bericht, klik je rechts op de knop Bericht toevoegen waardoor het betreffende scherm wordt geopend.

Om een bericht te maken, is het verplicht om zowel een titel als inhoud van het bericht in te vullen voordat je het bericht kunt opslaan. Nadat het bericht is opgeslagen, wordt het weergegeven in de lijst met Standaardberichten.

Bericht aanpassen

Je kan een bericht aanpassen door op de titel de klikken waarna het Bericht bewerken scherm wordt geopend. Je kan in dit scherm zowel de inhoud van het bericht als de titel aanpassen. Klik op Opslaan om de wijziging te bevestigen.

Bericht verwijderen

Wanneer je een standaardbericht wilt verwijderen, kan je dit doen door op het prullenbakje te klikken. Er zal vervolgens gevraagd of je het standaardbericht wilt verwijderen. Klik op Verwijderen om het bericht definitief te verwijderen.

FAQ

• Mocht je een bericht willen sturen naar de patiënt en krijg je de melding 'Berichten functie niet geconfigureerdstuur dan een bericht naar support@luscii.com.