1. Luscii Hulp
  2. Patiënten
  3. Rondleiding in de Thuismeten app

Berichten

Onder het kopje BERICHTEN kunt u verstuurde berichten van uw verpleegkundige/het ziekenhuis terugvinden. Berichten kunnen worden verstuurd door het ziekenhuis of automatisch door de Thuismeten app. U kunt niet op deze berichten reageren. Bij urgente zaken adviseren wij telefonisch contact op te nemen met het ziekenhuis. Bij niet urgente vragen rondom metingen kunt u, indien deze optie aanwezig is, ook na de meting het opmerkingenveld invullen. Bij veel programma's is er ook, onder het kopje ZELFZORG, de optie CONTACT MET ZORGVERLENER. U kunt hier een bericht plaatsen voor uw zorgverlener met het verzoek tot contact. Deze optie wordt niet bij alle programma's ingesteld door de zorgverleners.

Android:

berS-1
iPhone:

berip