Beeldbellen

Binnen de Thuismeten app is er ook de mogelijkheid om te videobellen met uw zorgverleners. Het is enkel mogelijk voor uw zorgverlener om patienten te bellen. U kunt niet naar uw zorgverlener bellen.

Bij het videobellen kunnen u en uw zorgverlener elkaar zien en horen. Het videobellen kan door de zorgverlener gebruikt worden als hij/zij u graag even wilt spreken naar aanleiding van de verstuurde metingen. Sommige patiënten hebben een vast videoconsult gepland staan met de zorgverlener.

Ervaart u problemen met beeldbellen?

Voor oplossingen indien u problemen ervaart met uw iPhone of iPad kunt u dit artikel lezen voor problemen met beeld en dit artikel voor problemen met geluid. Indien u een Android telefoon of tablet heeft kunt u in dit artikel lezen hoe u probleem kunt oplossen met beeld en in dit artikel hoe u problemen oplost met geluid.

Is uw beeldkwaliteit niet optimaal? Dan kunt u hier lezen wat u kunt doen.