1. Luscii Hulp
  2. Patiënten
  3. Rondleiding in de Thuismeten app

Audio optie in de Thuismeten app

Functies voor gebruikers met een visuele handicap

Functie voor stemgebruik
Luscii bevat een functie voor stemgebruik waarmee gebruikers door de app kunnen navigeren en acties kunnen uitvoeren met behulp van hun spraakopdrachten.

Compatibiliteit met schermlezers
Onze app is compatibel met schermlezers, waardoor gebruikers de scherminhoud kunnen voorlezen voor een betere toegankelijkheid.

Aanpasbare lettergroottes en contrast
Gebruikers kunnen de lettergroottes en contrastinstellingen binnen de app aanpassen om aan hun specifieke visuele behoeften en voorkeuren te voldoen.

U vindt deze opties in de instellingen van uw telefoon onder 'Toegankelijkheid'.

image1 56