Acties

Onder acties verstaan we metingen, patiëntinformatie en lessen.

Acties op programma niveau

Het toevoegen en aanpassen van acties gebeurt op programma niveau. Je hebt aanvullende rechten nodig om acties toe te voegen en te wijzen. Je vindt de acties terug onder het tabje Acties op programma niveau

Patiëntinformatie

Het toevoegen en aanpassen van patiëntinformatie is mogelijk met aanvullende protocol wijzig rechten. Ga op programma niveau naar het tabje Acties en klik rechts op de knop Actie toevoegen. Het Actie toevoegen scherm wordt geopend.

Voor het aanmaken van nieuwe patiëntinformatie, klik je links op de knop Patiëntinformatie toevoegen waarna het onderstaande scherm wordt geopend.

Icoon
Kies hier een passen icoon die je voor jouw patiëntinformatie titel getoond wil hebben.

Titel
Vul hier de titel in waarmee de patiëntinformatie zichtbaar zal zijn.

Media
Media wordt bovenin de patiëntinformatie getoond. Klik op Kies om een afbeelding uit de Luscii bibliotheek te kiezen. Ook kan je ervoor kiezen om zelf een afbeelding of video te uploaden in een .png, .svg, .mp4 of .mov format.

Beschrijving
Typ hier de inhoud van de patiëntinformatie. Je kan hierin nog kiezen voor verschillende opmaken van de tekst of het toevoegen van een hyperlink.

Programmawisseling
Via deze instelling kan je bepalen wanneer een patiënt van programma wisselt, de betreffende patiëntinformatie blijft behouden of wordt verwijderd.

Bewerken van patiëntinformatie
Voor het aanpassen van van een bestaande patiëntinformatie, klik je op het potlood icoontje. Je kan dan alle bovenstaande elementen van de patiëntinformatie aanpassen

Verwijderen van patiëntinformatie
Het is mogelijk om een bestaande patiëntinformatie te verwijderen. Klik hiervoor eerst op het potloodje en klik vervolgens onderaan het scherm op de Knop verwijderen

Acties op protocol niveau

Op programma niveau zijn alle acties zichtbaar. Op protocol niveau kan je bepalen welke acties specifiek voor dat protocol beschikbaar moeten zijn. Ga hiervoor naar het tabje Acties op protocol niveau.

In dit tabje kan je aan de hand van de schakelaar aan de rechterkant bepalen of de betreffende actie wel of niet zichtbaar is voor de patiënt in het tabje Zelfzorg in de app.

Met extra protocol wijzig rechten is het ook mogelijk om in te stellen welke acties er worden getoond in het protocol. Dit kan worden ingesteld via de Acties wijzigen knop, die dan zichtbaar is aan de rechterkant van het scherm. Het Protocol acties wijzigen scherm wordt geopend.

In dit scherm kan je kiezen welke metingen, lessen en patiëntinformatie je beschikbaar wil hebben voor het betreffende protocol.

Wanneer je een actie toevoegt op programma niveau, vergeet deze betreffende actie dan ook beschikbaar te maken in het gewenste protocol