In- en uitloggen

Inloggen in Luscii Vitals

Voor nieuwe collega's, goed om te weten wat de website link is om in te loggen in Luscii. Daarnaast ook belangrijk om altijd uit te loggen als je klaar bent. Duur: 1 minuut.

• Inloggen op vitals.luscii.com met je e-mailadres. De website zal je vragen om in te loggen met je e-mailadres. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat je hebt doorgegeven aan de beheerder van Luscii Vitals van jouw organisatie.

• Je ontvangt dan een inlogcode op dat e-mailadres. De inlogcode is slechts vijftien minuten geldig en kan slechts één keer gebruikt worden. Elke keer dat je inlogt ontvang je een nieuwe inlogcode.

Uitloggen

Voor het uitloggen in Luscii Vitals, klink je links onderin het scherm op de knop Log uit:

Video uitleg

In onderstaande video zal je door het aanmeld proces in Luscii worden meegenomen

Wachtwoord vergeten?

Vraag aan jullie organisatiebeheerder van Luscii om jouw wachtwoord te resetten. Je zal dan een mail ontvangen om je wachtwoord te resetten.

Problemen met inloggen

Controleer altijd goed of je jouw e-mailadres juist hebt ingetypt, zodat je de inlogcode via de mail zal binnenkrijgen. Het kan soms zijn dat het systeem er 15 minuten over doet voordat de mail binnen is. Controleer of de datum en tijd ook kloppen met het moment van inloggen.

Indien je nog steeds problemen ervaart dan kun je het beste contact opnemen met onze Support afdeling via de chat.